Foitaj cu carnati

Un aperitiv gustos, usor de preparat si intr-un timp foarte scurt.

INGREDIENTE:
aluat de foitaj, ou, sare,
piper, carnati picanti.

PREPARARE:
Se intinde aluatul si se taie in fasii lungi de 8 – 10 cm si inguste de 3 – 4 cm, care se ung cu ou batut cu sare si piper. Se aseaza pe fiecare fasie de aluat cate o bucata de carnat si se ruleaza. 

      

Se cresteaza rulourile in doua trei locuri cu ajutorul unui cutit, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 25-30 minute.


Related posts:

  1. Ficat de pui in bacon
  2. Iahnie cu carnati
  3. Rulouri de peste cu legume la cuptor
  4. Cornuri cu sunca

2 Responses to “Foitaj cu carnati”

  1. …in loc de carnati cred ca merge fff bine si un amestec carne tocata cu ardei gras un pic tras in unt si putin marar…..mmmmm…..multumesc pt reteta

  2. Cu mare drag! Buna si ideea ta de umplutura. Multumesc ca ma urmaresti! :)

Leave a Reply