Hummus

Hummus  sau pasta de naut – ieftin, rapid si de post!

INGREDIENTE:
500 g naut conserva, 3-4 linguri ulei de masline, sare,
piper alb, 2-3 linguri zeama de lamaie, 1 catel de usturoi.
PREPARARE:
Nautul se scurge de lichid, apoi se paseaza cu blenderul, adaugand treptat ulei si zeama de lamaie, pana cand se obtine o pasta uniforma. Pasta se poate subtia cu 2-3 linguri cu iaurt sau cu apa, daca il preparam in post. Se adauga apoi usturoiul zdrobit, sare si piper dupa gust.
Mod de servire:
Se aseaza intr-un bol pasta de naut, apoi se presara cu un praf de boia dulce si se stropeste cu cateva picaturi cu ulei de masline. Se pot aseza deasupra si boabe intregi de naut sau seminte de floarea soarelui. Se poate servi cu lipie sau cu biscuiti sarati.


Related posts:

  1. Pastă de linte
  2. Tartine cu branza si crema de fasole
  3. Conopida cu maioneza
  4. Bruschette cu rosii

2 Responses to “Hummus”

  1. trebuie incercat!

  2. Merita incercat! E delicios! ;)

Leave a Reply