Splendorile verii!

  

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 


12 Responses to “Splendorile verii!”

 1. Sa tot stai sa le admiri!

 2. Esti o zana, Flori, din moment ce ai o gradina fermecata ;-)

 3. ma omori cu zile, doamne cat este de frumos, vreau si euuuu!!!! :( ( m-am saturat de oras pana peste cap, vreau un coltisor din asta in care sa stau linistita alaturi de familia mea……….super super super!!!!!!!!!!!!

 4. As vrea eu sa fiu o zana! :)
  Multumesc mult tuturor pentru aprecieri si pentru vizita!
  Numai bine!

 5. Vai ce frumusete! Vreau si eu un colt de rai ca al tau!
  Si mie imi place sa gradinaresc!

 6. Mariana,multumesc! Tot meritul pentru frumusetile pe care le-ai admirat ii revine soacrei mele. Gradinareste din primavara pana toamna tarziu :)

 7. Am citit intre timp, ce si cum.
  Cel putin te poti duce din cand in cand sa le admiri,
  sa te incarci pozitiv.
  Toata admiratia pentru soacra ta!

 8. Mariana, chiar te poti incarca pozitiv stand intre atatea flori si atat de multa verdeata! Soacra mea chiar merita toata admiratia! :)

 9. Foarte frumoasa gradina cu flori ! Deosebite ! si se vede ca cineva pune suflet nu gluma , in gradina asta minunata !

 10. Multumesc, Cami! Chiar se pune suflet acolo!

 11. Buna… Minunata gradina, se vede cat de ingrijita e, dar cel mai mult imi place selectia de flori… ai gusturi deosebite! Imi poti spune si mie la imaginea “Colt de rai (2)” ce planta este? Imi amintesc din copilarie ca avea bunica in curte, dar nu stiu sa o caut, ca sa pun si eu in gradina mea.

  Multumesc!

 12. Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase! Gradina e ingrijita de soacra mea si chiar are o multime de flori, pentru fiecare anotimp. Despre planta respectiva, nici eu nu stiu cum se numeste, o sa mai caut si am sa revin. In Zoresti este o planta des intalnita in gradini si ma gandesc ca trebuie sa fie cineva care sa stie :)
  Numai bine iti doresc!

Leave a Reply